Ανάλυση Στελεχών & Υπηρεσιών Ασφάλειας !!!


                                    


Τι πρέπει να έχει μια εταιρεία για , να καθοδηγήσει τους υπαλλήλους στον σωστό δρόμο και να προσφέρει τις επαγγελματικές υπηρεσίες όπως αυτές προβάλλονται!!!


- Στο θέμα υπηρεσιών ασφάλειας χρειάζονται έμπειροι επαγγελματίες του χώρου με εκπαιδευτές για την κάθε υπηρεσία , που προσφέρουν και έχουν την απαιτούμενη άδεια βάση νόμου .

- Στα τμήματα των εταιρειών πρέπει να υπάρχουν καταξιωμένοι του χώρου με βάση το οργανόγραμμα ιεραρχικά και να προτιμώνται οι έχοντες με μεγαλύτερη πείρα , σχετικά βιογραφικά σε ότι αφορά την κατάρτιση της ειδικότητας .

- Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο / Εμπορικό Διευθυντή / Γενικό Διευθυντή / Σύμβουλο Ασφάλειας / Εκπρόσωπος Διοίκησης / Διευθυντής Διεργασιών /

- Τα ανώτερα στοιχειά προκύπτουν από τα ISO 9001: 2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας / 18001: 2007 Υγείας , Ασφάλειας στην εργασία / 18788 : 2015 Λειτουργιών Ιδιωτικής ασφάλειας , που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία και αποτελούν δέσμευση της Διοίκησης και των τμημάτων.

- Επόπτες και Προϊσταμένους με προϋπηρεσία τουλάχιστον άνω των 15 ετών!

- Προσωπικό επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια και προσόντα!
Το οποίο μετά από εκπαίδευση και ψυχοτεχνικά τεστ / ιατρικές εξετάσεις παθολόγο , νευρολόγο να αναδεικνύεται και να καταλαμβάνει τις θέσεις για τις οποίες η εταιρεία του προτείνει .

- Οι μηχανικοί, τεχνικοί και λοιπές ειδικότητες είναι δευτερεύουσες , αφού δεν έχουν θέση στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης και ειδικά κατά των επιχειρησιακών παραγόντων μια φύλαξης, αποστολής ,

- Φυσικά χρειάζονται λογιστές και τμήμα πωλήσεων, αν και στις μέρες μας υπάρχουν εξωτερικές εταιρείες , που προσφέρουν με πάρα πολύ λίγα τις υπηρεσίες αυτές!

- Νομικό τμήμα η ιδιώτης είναι απαραίτητο για τη σύνταξη νομικών εγγράφων της εταιρείας αλλά και πάλι ορίζονται ως εξωτερικοί συνεργάτες!

- Τέλος πρέπει να υπάρχει υποδομή , συνεχή ενημέρωση για την επίτευξη των στόχων της κάθε εταιρείας! Με σκοπό πάντα την έγκυρη βελτίωση των υπηρεσιών και αναβάθμιση !

Τον πρώτο λόγο των έχουν οι φύλακες και όπως έλεγαν οι πιο παλιοί :

‘’ Ο καθρέπτης της εταιρείας είναι ο φύλακας !! ‘’



NIKOLAOS BAGINETAS
JOURNALIST SAFETY 
HELLENIC MEDIA GROUP
SECURITY MEMBERS SERVICES 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΕΠΥΑ (Μέρος Α)

Η Ιδιωτική Ασφάλεια στην Ελλάδα 1990-2020