Αόρατη απειλή το Facebook


 Ενημέρωση:

Η Σελίδα Security Members Services για λόγους ασφαλείας μεταφέρετε εδώ , αφού προηγουμένως η ακεραιότητα του Facebook μας πέταξε κανονικά σε ότι αφορά :  Διασφάλιση Σελίδων / Προστασία Προφίλ και γενικότερα ότι αφορά την διαδικασία και επιλογή νέου τρόπου , βάση νέων πρότυπων συνεργασιών με τα Eλληνικά Hoaxes..

Η συνεχείς παραβιάσεις μέσα από μια απίστευτη επίθεση που δεχθήκαμε μας οδήγησαν στην νέα εμφάνιση της σελίδας μέσου ιστολογίου .

Είχαμε πρόβλεψη και επισημάνει το θέμα αρκετές φορές στην αναφορά προβλημάτων και εξυπηρέτηση του Facebook , δηλώνοντας για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκεια μας και την μη τήρηση προτεραιοτήτων καθώς είμαστε εθελοντικό δημοσιογραφικό τμήμα για την ανάδειξη του κλάδου και την ενημέρωση σε θέματα ιδιωτικής ασφάλειας!

Η Σελίδα έχοντας πάνω από 3000 like και πάρει μέρος από το 2009 σε πολλά σεμινάρια,συνέδρια ως χορηγός επικοινωνίας ,μέγας χορηγός και διακρίσεις , τολμά ξανά να δώσει το ΠΑΡΩΝ , αφήνοντας πίσω όλους αυτούς που νομίζουν ότι μας βλάπτουν! 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες ,φίλους ,συναδέλφους για αυτή την μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης διότι μας στάθηκαν στο πλευρό μας και μας αφύπνισαν για το μέλλον .

<<Η αόρατες απειλές είναι φαντάσματα και οδηγούν σε αδιέξοδο >>

Οι παρακάτω σύνδεσμοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για το μέλλον :

https://www.zougla.gr/media/article/i-fake-dimosiografi-ton-ellinikon-hoaxes

 https://kanenazori.com/2021/06/19/ellinikahoaxes_loustrakia_soros/

 https://m.tvxs.gr/mo/i/297007/f/news/ellada/o-nikos-sarantakos-kataggellei-tin-apati-ton-ellinikon-hoaxes-kai-apoxorei.html

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/871546_copy-paste-apo-paratiritirio-tis-nd-oi-katarripseis-ton-ellinikon-hoaxes/

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/977321_ta-ellhnikahoaxes-speydoyn-se-voitheia-kyvernisis-eliamep-gia/

 https://www.documentonews.gr/article/poioi-xrhmatodotoyn-ta-ellinika-hoaxes/

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο , απλά όπως βλέπετε και μόνοι σας , μιλάει όλος ο κόσμος !!!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΕΠΥΑ (Μέρος Α)

Η Ιδιωτική Ασφάλεια στην Ελλάδα 1990-2020