Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ





Ότι πέτυχαν οι ντελιβεράδες << Οδηγός δικύκλου-Μεταφορέας >> μέσα σε λίγες ώρες δεν κατάφεραν να πετύχουν εδώ και 30 χρόνια οι δικοί μας στη συγκεκριμένη ειδικότητα Υπάλληλοι Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας... 

Την μετά εποχή της κρίσης όπου οι αγγελίες έφθαναν τις 30 με 50 ημερησίως , οι συνάδελφοι με πλήρως γνώσει των συνεπειών και όλων των άλλων προβλημάτων είπαν το μεγάλο ΟΧΙ σε όλες τις εταιρείες και έμειναν σπίτι για μήνες και κάποιοι άλλοι για χρόνια , αποφεύγοντας κάθε επαφή , ενέργεια και καμία δέσμευση η άλλου είδους μεθόδευση !!!

Οι υπόλοιποι , που έτρεξαν να λάβουν μέρος στην πιστοποίηση και προσλήψεις λόγου οικονομικού προβλήματος και επιβίωσης . 

Ήταν αυτοί , που οδήγησαν το ( ΚΛΑΔΟ -  κάτι που αιωρείται ακόμα ) σε καταστάσεις εξαθλίωσης , πείνας , σκλαβιάς και με μεροκάματα που θυμίζουν χώρες τριτοκοσμικές!! 

Σήμερα μετά από όλα αυτά , συνεχίζεται ακόμα το μεγάλο πανυγήρι των ιδιωτικών κέντρων εκπαίδευσης και άλλων οργανισμών του δημοσίου .

Να θυμίσω κάτι τελευταίο για να μην κουράζω ότι οι αυξήσεις που περιμένετε ήταν να δοθούν από το 2016 Ιούνιο , μετά φθάσαμε στο 2020 όπου η αύξηση ήταν 30-50€ μηνιαίος .....  Μισθοί που δεν αγγίζουν ούτε τα πρότυπα του 2012 δηλαδή κοροϊδία επί 8 χρόνια !!!!

Οι ειδικότητες συνεχίζονται ακόμα !!

Τα είχαμε πει αλλά δεν μας άκουσε κανείς !!

Προφητικά Λόγια του 2009-2010 

SmS

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΕΠΥΑ (Μέρος Α)

SECURITY.COM.CY