Η ιστορία του ονόματος "SECURITY MEMBERS SERVICES"



Η Security Members Services ξεκίνησε ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από Έλληνα ιδιοκτήτη και εργαζόμενο στον χώρο του σεκιούριτι με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια . 

Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 από ελληνικές συνεργασίες όπου έλαβαν μέρος , με αρχικό σκοπό τη βελτίωση συνθηκών των χρηματαποστολών στην Ελλάδα και την ανάδειξη παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Επίσης συνέβαλε στην Ενημέρωση / Ειδήσεις / Νέα  / Εκπαίδευση των αναγνωστών μέσα από ένα παλιό blog για όσους θυμούνται το PATHFINDER .

Τα μέλη ήταν αυστηρά Έλληνες , καταξιωμένοι από τον χώρο των ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστές, πεζοναύτες με παρουσία στον χώρο της ασφάλειας πάνω από 10 χρόνια σε εξωτερικό ως PMC / PSC / MSO και στην Ελλάδα ως συνοδοί ασφαλείας , πρωσοποφυλάξεις , χρηματαποστολές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμεινε για 13 χρόνια η μοναδική εταιρεία χωρίς ληστεία! 

Τα επόμενα χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της ενημέρωσης ως blogger / Εθελοντική Δημοσιογραφία / και της εκπαίδευσης μέσα από συνεργασίες σε Ελλάδα , Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία, Ρωσία, Κύπρο, Ισραήλ.

Με τις εμφανίσεις ως σελίδα , χορηγός σε σεμινάρια και συνέδρια , θα προωθήσει ακόμα περισσότερο το επάγγελμα στην χώρα μας και θα αποτελέσει παράδειγμα για τη συνέχιση άλλων σελίδων , ομάδων .

SmS








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΕΠΥΑ (Μέρος Α)

SECURITY.COM.CY